Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2020, 15:06

Uprkos problemima, Atletiko ide u Lisabon: Korea i Vrsaljko ostaju u Madridu

Svi ostali igrači iz ekipe Dijega Simeona su negativni na koronu

Bojazan od nastanka haosa zbog toga što su dvojica fudbalera Atletika testirani pozitivno na virus korona išla je čak dotle da je čak integritet takmičenja doveden u pitanje, međutim, Madriđani, ipak, odlaze u Lisabon s namerom da napadnu pehar Lige šampiona.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Fudbalsku Španiju sinoć je uzdrmala informacija da su dvojica igrača Rohiblanskosa zaražena, da bi danas sa stadiona Vanda Metroplitano potvrđeno kako su u pitanju Anhel Korea i Šime Vrsaljko. Za njih se tvrdi da nemaju simptome, da se dobro osećaju, ali da shodno protokolu moraju u izolaciju, što znači da neće biti u kombinaciji za završni turnir u Lisabonu.

Atletiko je naveo da će pažljivo pratiti zdravstveno stanje argentinskog napadača i hrvatskog beka, kao i su dodatni testovi pokazali da niko više u timu Dijega Simeonea nije inficiran kovidom. Posledično tome, Čolo je za popodne zakazao trening, a u utorak vodi ekipu u Portugaliju, gde je u četvrtak čeka duel četvrtfinala Lige šampiona sa RB Lajpcigom.

Na spisku putnika je 21 igrač prvog tima, uz napomenu da su njima priključena četvorica omladinaca: Aleks dos Santos, Manu Sančez, Rikelme i Toni Moja.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Atletiko: Zaraženi Vrsaljko i Korea, ostali negativni

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Avg.2020

Fudbalski klub Atletiko Madrid otkrio je danas da su korona virusom zareženi Šime Vrsaljko i Anhel Korea, dok je ostatak tima negativan na kovid-19...Atletiko je još sinoć saopštio da su dvojica igrača pozitivna na novi virus, ali nije otkrio njihova imena. Danas je potvrdio da se radi o Vrsaljku...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.