Univerzidad de Čile osvojio Kopa Sudamerikana

Izvor: Blic, 15.Dec.2011, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Univerzidad de Čile osvojio Kopa Sudamerikana

Ekipa Univerzidad de Čilea uspela je da osvoji prvu internacionalnu titulu pošto je u finalu Kopa Sudamerikana (južnoamerički pandan Ligi Evrope) zadržala prednost od 1:0 iz prvog duela i pred svojim navijačima ubedljivo savladala ekvadorski LDU Kito sa 3:0.

Čileanci su tokom celog takmičenja bili ubedljivi, a zbog sjajnih igara u domaćem šampionatu, kao i u Kopa Sudamerikani, mnogi su ih prozvali "južnoameričkom Barselonom".

Oni su poveli već u 3. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fenomenalnog i talentovanog Eduarda Vargasa, kojem je to bio deseti gol u takmičenju i time se izdvojio kao najbolji strelac u istoriji Kopa Sudamerikane.

Deset minuta pre kraja meča Gustavo Espinoza je povisio na 2:0, a fenomenalnu partiju zaključio je u 87. minutu Vargas drugim pogotkom, za fudbalske udžbenike - 3:0.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Universidad osvojio Kup

Izvor: RTS, 15.Dec.2011

Fudbaleri ekipe Universidad de Čile osvojili su u noći između srede i četvrtka Kup Južne Amerike, pošto su i u revanšu finala na svom terenu savladali ekvadorski LDU sa 3:0...U prvoj utakmici, koja je prošle nedelje odigrana u Kitu, Universidad je slavio sa 1:0...Čileanskoj ekipi to je prvi...

Nastavak na RTS...

Kopa Sudamerikana: Barkos praznih šaka, Čileancima prvi trofej

Izvor: Sportal.rs, 15.Dec.2011

Fudbaleri Univerzidad de Čilea osvojili su trofej Kopa Sudamerikana pošto su i u drugom meču finala savladali LDU Kito, ovog puta rezultatom 3:0.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.