Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2020, 14:49

Uniks bi da ukrade pojačanje Panatinaikosu

Koga će izabrati snažni centar

Izgledalo je da je dolazak Džordana Morgana u Panatinaikos bila gotova stvar, ali onda su se izdešavale mnoge velike stvari u redovima atinskog velikana i sada su svi poslovi pod znakom pitanja!

Tako je i potencijalni transfer snažnog centra Džordana Morgana negde u magli, a navodno i nekadašnjeg plejmejkera Crvene zvezde Lorenza Brauna, samo iz različitih razloga. Morgan je i dalje u igri bez obzira >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da li Panatinaikos bude igrao u FIBA Ligi šampiona ili ne, dok se šuška da Braun ne bi dolazio u Atinu u tom slučaju.

U međuvremenu je Morgan iskoristio opciju izlaska iz ugovora sa Pinar Karšijakom i postao slobodan igrač, a u posao se umešao Uniks iz Kazanja. Eurohoops piše da je pomeranje realizacije transfera u Atinu otvorio prostor za Uniks da umeša prste i prezentuje iskusnom centru unosnu ponudu. Spekuliše se da je Morgan na meti još nekoliko evropskih klubova.

I pored finansijski izdašne ponude, nekadašnji igrač ljubljanske Olimpije navodno i dalje najviše razmišlja o prelasku u Panatinaikos, koji je u potrazi za novim gazdom posle odlaska Dimitrisa Janakopulosa, dok je klub pokrenuo komplikovanu proceduru za izlazak iz Evrolige.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.