Umtiti pojačao Barselonu za 25 miliona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2016, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umtiti pojačao Barselonu za 25 miliona

Francuski fudbalski reprezentativac Samjuel Umtiti napustio je Lion i pojačao Barselonu, saopštio je katalonski klub.

Umtiti, koji igra na poziciji štopera i levog beka, potpisaće petogodišnju saradnju sa šampionom Španije kada prođe lekarske preglede.

Barselona je za transfer Lionu platila 25 miliona evra i u ugovor Umtitija unela klauzulu od 60 miliona.

Umtiti je prošao sve mlađe kategorije Liona i za prvi tim odigrao 170 utakmica, uz pet >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << golova.

On je naknadno uvršten u reprezentaciju za Evropsko prvenstvo, nakon povrede Žeremija Matijea, a odigrao je tri utakmice na turniru.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTPIS ZA BUDUĆNOST: Samjuel Umtiti u Barseloni za 25 miliona evra!

Izvor: HotSport.rs, 12.Jul.2016

Fudbaler koji je briljirao na upravo završenom Evropskom prventvu ‘naplatio’ je svoje odlične partije u dresu ‘trikolora’.. . Francuski defanzivac, Samjuel Umtiti, koji je do sada nastupao u dresu Olimpika iz Liona, novo je pojačanje Barselone, saopštio je šampion Španije.. Ugovor je potpisan...

Nastavak na HotSport.rs...

Umtiti i zvanično na Kamp Nou

Izvor: RTS, 12.Jul.2016

Mladi francuski reprezentativac Samjuel Umtiti napustio je Lion i zvanično pojačao Barselonu, saopštio je katalonski klub. . Umtiti, koji igra na poziciji štopera i levog beka, potpisaće petogodišnji ugovor sa šampionom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.