Umtiti napušta Barselonu – sledeća stanica Leče

Izvor: B92, 25.Avg.2022, 13:43

Umtiti napušta Barselonu – sledeća stanica Leče

Francuski fudbaler Samjuel Umtiti sezonu će nastaviti u Lećeu kao pozajmljen igrač Barselone, potvrdila su dva kluba

Svetski šampion sa reprezentacijom Francuske, Umtiti će jednu sezonu provesti na pozajmici u Lečeu, pošto nije uspeo zbog povreda da se nametne treneru Katalonaca Ćaviju.

Barselona i Leče "su postigli dogovor pozajmici defanzivca do 30. juna 2023. godine" bez opcije otkupa ugovora, objavila je Barselona na klupskom sajtu.

Italijanski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tim je naveo da bi 28-godišnji Francuz trebalo da stigne u toku dana i daprvo mora "da prođe lekarske preglede".

Umtiti je od 2012. do 2016. nastupao za francuski Lion, za koji je odigrao 131 meč u svim takmičenjima. Iz Liona je 2016. prešao u Barselonu, gde je upisao 91 nastup i postigao dva gola.

U nacionalnom dresu je odigrao 91 meč, a bio je deo reprezentacije koja je 2018. godine u Rusiji osvojila titulu svetskog prvaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.