Umorne Ivanovićeva i Kerber predale meč u dublu

Izvor: Press, 08.Jan.2015, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umorne Ivanovićeva i Kerber predale meč u dublu

Srpska teniserka Ana Ivanović i Nemica Angelika Kerber predale su danas četvrtfinalni meč WTA turnira u Brizbejnu u konkurenciji dublova francusko - slovenačkoj kombinaciji Karolin Garsija/Katarina Srebotnika.
Razlog za ovu odluku su iscrpljujući mečevi koje su Srpkinja i Nemica odigrale u singlu. Ivanovićeva je posle preokreta >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pobedila Estonku Kaju Kanepi (4:6, 6:4, 6:3) i izborila plasman u polufinale, dok je Kerber izgubila od Ukrajinke Eline Svitoline (4:6, 7:5, 6:3).

Takmičenje u dublu završila je i Jelena Janković, koja je u paru sa Arančom Parom Santonjom iz Španije u cetvrtfinalu izgubila od holandsko-češkog para Mihaela Krajiček/Karolina Pliškova sa 6:2, 6:2.

Turnir u Brizbejnu igra se za nagradni fond od milion dolara.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Umorne Ivanovićeva i Kerber predale meč u dublu

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jan.2015

BRIZBEJN - Srpska teniserka Ana Ivanović i Njemica Angelika Kerber predale su danas četvrtfinalni meč WTA turnira u Brizbejnu u konkurenciji dublova francusko-slovenačkoj kombinaciji Karolin Garsija/Katarina Srebotnika...Razlog za ovu odluku su iscrpljujući mečevi koje su Srpkinja i Njemica odigrale...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.