Izvor: RTS, 20.Jun.2021, 16:29

Umber savladao Rubljova za titulu u Haleu

Francuz Igo Umber savladao je Andreja Rubljova sa 6:3, 7:6 u finalu turnira u Haleu i tako osvojio treći trofej u karijeri.
Rubljov je u Haleu bio četvrti nosilac i favorit u duelu sa Umberom, lai je Francuz sigurnom igrom došao do treće ATP titule u karijeri, prvi na turnirima u kategoriji 500.

Umber je u prvom setu servirao odlično, uspeo da oduzme jedan servis rivalu i dođe do prednosti od 1:0, da bi pobednika seta, ujedno meča i turnira, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odlučio taj-brejk, koji je Francuz rešio u svoju korist 7:4.
Da podsetimo, na turniru u Haleu učestvovao je i Rodžer Federer, ali je u drugom kolu izgubio od Kanađanina Feliksa Rože-Alijasima.
Uprkos porazu u finalu, Rubljov se popeo na treće mesto ATP trke, odmah iza Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa.
Turnir u Haleu igrao se na travnatoj podlozi i spada u pripremne za treći grend slem u sezoni – Vimbldon.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Beretini rastužio Engleze, savladao Norija u finalu Kvinsa

Izvor: RTS, 20.Jun.2021

Italijan Mateo Beretini osvojio je titulu na turniru u Kvinsu, pošto je u tri seta savladao domaćeg tenisera Kamerona Norija 6:4, 6:7, 6:3. . Beretini i Nori odigrali su odličan meč, a posle tri seta i dva časa igre pobeda i trofej u Kvinsu pripali su Italijanu...Prvi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.