Uhapšeno sedam huligana u tuči u Lilu

Izvor: Press, 15.Jun.2016, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno sedam huligana u tuči u Lilu

Francuska policija saopštila je danas da je sedmoro izgrednika uhapšeno u tuči ruskih i slovačkih navijača u Lilu, javlja agencija AFP.
foto: tanjug.rs
Francuska policija saopštila je danas da je sedmoro izrednika uhapšeno u tuči ruskih i slovačkih navijača u Lilu, javlja agencija AFP.
Među privedenima su po dva Rusa i Ukrajinca, optužena za nošenje hladnog oružija, bacanje flaša >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i stolica u tuči koja se dogodila sinoć nešto posle ponoći.
Lokalne vlasti strahuju da bi Rusi, Slovaci, Englezi i Velšani danas mogli da izazovu nove nerede u Lilu i obližnjem Lensu, zbog čega čak 4.000 policajaca obezbeđuje grad.
Pomoć francuskoj policiji pružiće vlasti iz Velike Britanije, posle najave da će poslati dodatnu policiju i pomoći u smirivanju tenzija.
Procene su da se u Lilu i okolini nalazi najmanje 40.000 Engleza i Velšana, 15.000 Rusa i nekoliko hiljada Slovaka.
Rusija i Slovačka igraju danas od 15 sati u Lilu, dok se od 21 sat u obližnjem Lensu sastaju Engleska i Vels.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Uhapšeno sedam huligana u tuči u Lilu

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jun.2016

Francuska policija saopštila je danas da je sedmoro izrednika uhapšeno u tuči ruskih i slovačkih navijača u Lilu, javlja agencija AFP...Među privedenima su po dva Rusa i Ukrajinca, optužena za nošenje hladnog oružija, bacanje flaša i stolica u tuči koja se dogodila sinoć nešto posle ponoći...Lokalne...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.