Uhapšeno 16 hrvatskih navijača u Milanu

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Nov.2014, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno 16 hrvatskih navijača u Milanu

Italijanska policija uhapsila je 16 hrvatskih navijača zbog nasilja i prekida utakmice kvalifikacija za prvenstvo Evrope u nedelju, kada su na teren bacali baklje.

Utakmica između Italije i Hrvatske, koja je završena nerešenim rezultatom - 1:1, dva puta je prekidana u nedelju, a sudija je u drugom poluvremenu čak poslao igrače u svlačionicu dok se ne reši problem.

Utakmica je u prvom poluvremenu bila prekunuta na nekoliko minuta, a kasnije na deset minuta, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su navijači na tribini izavali mali požar.

Policija je intervenisala i na kraju je odigrano poslednjih 17 minuta meča.

Selektor Hrvatske Niko Kovač koji je apelovao na navijače da se smire, rekao je da "ovo nije fudbal".

"Ovo nije prava slika naše zemlje i našeg naroda", rekao je Kovač.

Hrvatski navijači su ubacivali baklje na teren prilikom izjednačujućeg gola u 15 minutu, a svoju ekipu su bodrili uz ustaške povike "Za dom spremni" i "Ajmo ustaše".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Uhapšeno 16 hrvatskih navijača

Izvor: Studio B, 17.Nov.2014

Italijanska policija uhapsila je 16 hrvatskih navijača zbog nasilja i prekida utakmice kvalifikacija za prvenstvo Evrope u nedelju, kada su na teren bacali baklje...Utakmica između Italije i Hrvatske , koja je završena nerešenim rezultatom - 1:1, dva puta je prekidana u nedelju, a sudija je u drugom...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.