Uhapšen fudbaler Čelsija

Izvor: B92, 18.Maj.2020, 08:29

Uhapšen fudbaler Čelsija

Mladi napadač londonskog Čelsija i engleske fudbalske reprezentacije, 19-godišnji Kalum Hadson-Odoi, uhapšen je u nedelju posle svađe sa ženom.

Londonska policija rekla je tom listu da su službenici i Služba hitne pomoći bili pozvani u nedelju u ranim jutarnjim časovima "povodom izveštaja o ženi kojoj nije dobro".

U izveštaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se navodi da je žena odvedena u bolnicu, a muškarac je uhapšen na mestu događaja i ostao je u pritvoru policije, preneo je Rojters.

Hadson-Odoi je ove sezone upisao 17 nastupa u Premijer ligi za Čelsi, sve dok pandemija Kovid-19 nije zaustavila takmičenje.

Prošle godine debitovao je za selekciji Engleske i igrao u tri utakmice.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšen fudbaler Čelsija

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Maj.2020

Mladi napadač londonskog Čelsija i engleske fudbalske reprezentacije, 19-godišnji Kalum Hadson-Odoi, uhapšen je u nedjelju poslije svađe sa ženom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.