Uhapšen bivši predsednik Barselone Žozep Marija Bartomeu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2021, 15:05

Uhapšen bivši predsednik Barselone Žozep Marija Bartomeu

U akciji španske policije danas je uhapšen bivši predsednik fudbalskog kluba Barselona Žozep Marija Bartomeu, a nakon pretresa kancelarija, preneo je španski radio Kadena Ser.

U regionalnoj policiji potvrdili su da je uhapšeno nekoliko osoba a nakon sprovedene istrage finansijske policije, prenosi Rojters.

Barselona je potvrdila da su pretražene kancelarije kluba, ali više detalja o samoj akciji nije otkriveno.

Španski mediji su izvestili da je operacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << povezana sa prošlogodišnjim "Barsagejtom", u kojem su klupski zvaničnici optuženi za kampanju "blaćenja" sadašnjih i bivših igrača koji su bili kritični prema klubu i tadašnjem predsedniku Žozepu Mariji Bartomeu.

Bartomeu i njegov upravni odbor podneli su ostavke prošle godine zbog kontroverze oko Lionela Mesija.

Novi predsednik Barselone biće izabran naredne nedelje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.