Ugovor iz snova za Baneta Ivanovića!?

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2019, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugovor iz snova za Baneta Ivanovića!?

Kako odoleti ovakvim ponudama?

Dugogodišnji srpski reprezentativac, doskorašnji kapiten našeg nacionalnog tima i aktuelni defanzivac ruskog Zenita Branislav Ivanović mogao bi ove zime da promeni i klub, ali i kontinent.

On je ušao u poslednjih šest meseci ugovora sa klubom iz Sankt Petersburga i za očekivati je da se njegov status reši već ove zime.

U Zenitu imaju i opciju produžetka saradnje na još godinu dana, ali na Ivanovićevu adresu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su počele da stižu basnoslovne ponude.

''Novosti'' danas prenose, pozivajući se na informacije pojedinih medija iz Saudijske Arabije, da je Ivanović na meti nekoliko klubova iz Katara, Saudijske Arabije i Kine, i ne samo to, nego je to njihovo interesovanje i veoma konkretno i primamljivo.

Prema tim informacijama, ponude Ivanoviću se kreću od šest do osam miliona evra neto po sezoni, što je fenomenalno za igrača koji ima već 35 godina.

U prilog svemu ovome i vest da se Ivanović još nije priključio pripremama Zenita u Kataru, navodno zbog privatnih obaveza.

Biće zaista zanimljivo videti njegovu konačnu odluku...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BANE IVANOVIĆ TRAŽEN I U 35 GODINI: Kada vidite koliko novca nude za novi ugovor ostaćete u čudu

Izvor: Kurir, 20.Jan.2019

Dugogodišnji reprezentativac, doskorašnji kapiten Srbije i fudbaler ruskog Zenita Branislav Ivanović mogao bi ove zime da promeni i klub, pošto je u toku poslednjih šest meseci ugovora sa klubom iz Sankt Petersburga i za očekivati je da se njegov status reši ove zime.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.