Ugo Ukah – čovek koji je uštopovao Zvezdu

Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2014, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugo Ukah – čovek koji je uštopovao Zvezdu

Na Banovom brdu očigledno znaju šta rade kada krenu u šoping

Oni koji revonosnije prate Čukarički kažu da ume i da ispadne iz igre kada njegov tim juri rezultat. Ali niko nije savršen, a da Ugočukvu Ugo Ukah ume da "odigra i Serhija Ramosa" verovatno bi loptu terao makar u Sasuolu ili nekom italijanskom prvoligašu iz donjeg doma. Za srpske uslove svakako izuzetno dobar štoper, pa je red da mu posvetimo i koji redak s obzirom na to da je široj javnosti manje poznat.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Trener Čukaričkog Vladan Milojević, zadovoljan posle remija koji je sa 10 igrača izborio na gostovanju kod Crvene zvezde, priskače u pomoć.

"Znali smo za njegove igrače kvalitete pre no što smog a doveli, jer smo radili dobar skauting. Plašila nas je malo jezička barijera", priseća se na konferenciji za novinare Milojević letnjeg prelaznog roka i dovođenja doskorašnjeg prvotimca Jagielonije.

"Rođen je u Italiji, prošao je omladinsku školu Parme i sedam godina igrao u Poljskoj što dovoljno govori o njegovim kvalitetima. Uklopio se odlično u naš sistem i stalno govori kako nije igrao u klubu sa boljom atmosferom", dodaje šef struke Čuke.

Ugo Ukah je inače tokom karijere igrao za nekoliko nižerazrednih italijanskih klubova pre no što je 2005. potpisao za Kvins Park Rendžers. Pošto se na Loftus Roudu nije naigrao vratio se na Čizmu, a potom otisnuo u Poljsku. Pet godina je branio boje Viđeva iz Lođa, a potom još dve u Jagieloniji,

I potom Čuka. Očigledno da na Banovom brdu znaju šta rade. Protiv Zvezde Ugo Ukah je sjajno anticipirao napade crveno-belih i verovatno bio najzaslužniji za to što se igrač manje u gostujućem timu maltene nije osetio.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.