Uganda blizu druge faze, ali žali…

Izvor: Mondo, 26.Jun.2019, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uganda blizu druge faze, ali žali…

Uganda i Zimbabve igrali 1:1 u 2. kolu Grupe A na Afričkom kupu nacija u Egiptu.

Uganda posle dva kola ima četiri boda i ako Egipta ne dozvoli iznenađenje u duelu sa DR Kongom, biće vrlo blizu plasmana u drugu fazu takmičenja.

 U poslednjem kolu protiv domaćina turnira biće joj dovoljan i boda, a do četvrtfinala može da stigne i u slučaju poraza.

Uganda i Zimbabve igrali su 1:1 (1:1) u 2. kolu na AKN. Meč na Internacionalnom stadionu u Kairu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rešen je već u prvom poluvremnu.

Emanuel Okvi iskoristio je lošu intervenciju golmana Zimbabvea, ali i lošu reakciju celokupne protivničke odbrane i već u 12. minutu doveo Ugandu do prednosti, pošto je odbijenu loptu samo skrenuo u mrežu.

Ovidi Kararu i Kama Biliat izigrali su odbranu Ugande u 40. minutu. Kararu je prošao po levoj strani, lepo je video kako se Biliat izdvaja na "prvoj stativi", usledio je pravovremeni pas i odlična reakcija njegovog saigrača.

Zimbabve je pokušao u nastavku da stigne do pobede, ali se rezultat nije menjao.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.