Udovičić se u Istočnom Sarajevu susreo sa šampionima

Izvor: B92, 17.Maj.2021, 20:36

Udovičić se u Istočnom Sarajevu susreo sa šampionima

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić susreo se sa našim šampionima ocem i sinom Ljubišom i Nemanjom Majdovim u Istočnom Sarajevu.

Udovičić je ovom prilikom poručio šampionima da u budućnost idu hrabro do novih medalja, kao i da će na taj način ispisati istoriju.

"Susret sa našim šampionima u Istočnom Sarajevu! Idemo hrabro, za nove medalje, za ispisivanje istorije", poručio je Udovičić.

Inače, Ljubiša Majdov je najtrofejniji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << srpski džudo trener svih vremena, a zajedno sa svojim sinom piše istoriju ovog sporta.

Ljubiša je jednom prilikom za medije izjavio kako se trudi da svom sinu Nemanji više bude trener, nego otac.

Rekao je i kako su počeli u skromnim uslovima, kao i da su samo uz trud i vežbu stigli do vrha.

Ljubiša Majdov je zvanični trener reprezentacije Srbije na svim oficijalnim takmičenjima evropske i svetske Džudo federacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.