Ubistvo zbog utakmice Udinezea i Juventusa...

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2018, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo zbog utakmice Udinezea i Juventusa...

Prosto je neverovatno da se ovo dešava...

Znate li kako izgleda utakmica između Udinezea i Juventusa na "Friuliju", ili "Dačija Areni" kako se sada zove.

Juventus je praktično domaćin, čitav sever Italije, plus Balkan, zbog blizine Udina se sprema na ovo "gostovanje", a obično je sve brzo gotovo.

Tako je bilo i u prošlom kolu, Juve je brzo poveo, sve je bilo rešeno za kratko vreme, a "Bjankoneri" su prošle godine pobedili sa igračem manje 6:2, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stvari Udineze je tek par puta u ovoj deceniji uspeo da održi remi protiv slavnijeg rivala i ima ubedljivo najgori skor u istoriji baš protiv Juventusa.

Šta je nateralo dvojicu ljudi da se posvađaju, policija tvrdi da je meč u pitanju u jednom baru u Astiju nekih pedesetak kilometara od Torina. Onaj mlađi, dvadesetogodišnjak je pretukao starijeg koji je imao 52 godine i koji je posle nedelju dana od povreda preminuo u bolnici.

Često ovakve vesti dolaze sa drugih kontinenata, ali ni Evropa nije imuna...

Italija je u šoki, a 20-godišnji napadač je u zatvoru i biće optužen za ubistvo.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.