Ubedljiv trijumf Bajerna, bez golova u Leverkuzenu

Izvor: RTS, 31.Avg.2019, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiv trijumf Bajerna, bez golova u Leverkuzenu

Fudbaleri Bajerna zabeležili su novi ubedljivi trijumf u Bundesligi, pošto su u meču trećeg kola savladali Majnc 6:1. Leverkuzen i Hofenhajm igrali bez golova, Šalke siguran protiv Herte 3:0.
Majnc je poveo na Alijanc areni, ali je posle toga doživeo težak poraz. Bajern je postigao šest golova, ukupno 11 u prva tri kola Buneslige.

Žan-Pol Betijus doneo je prednost Majncu već u šestom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << minutu, da bi Bavarci do poluvremena preokrenuli golovima Pavara i Alabe.
U nastavku su se u listu strelaca upisali Perišić, Koman, Levandovski i mladi Kanađanin Dejvis.
Leverkuzen i Hofenhajm igrali su bez golova, dok je nerešeno bilo i u duelu Volfsburga i Paderborna – 1:1.
Šalke je na svom terenu savladao ekipu Herte sa 3:0, a zanimljivo je da su prva dva gola na meču delo gostujućih igrača – autogolove su postigli Štark i Rekik. Konačan rezultat postavio je Keni u 85. minutu.
Keln je slavio u Frajburgu 2:1, dok se u poslednjem meču dana u Berlinu sastaju Union i Borusija Dortmund.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.