Ubedljiv poraz Mornara

Izvor: B92, 20.Okt.2020, 20:14

Ubedljiv poraz Mornara

Košarkaši Mornara poraženi su u četvrtom kolu Evrokupa na gostovanju ekipi Levalova, rezultatom 78:65.

Crnogorski klub je u Parizu predstavljalo svega osam igrača, a od toga se njih trojica nisu ni upisali u listu strelaca.

Posle četiri odigrana kola na čelu Grupe B Evrokupa su upravo Mornar i Levaloa sa dve pobede, koliko imaju i Budućnost i Unikaha (uz meč manje).

Barani su konstantno gubili tokom prvog poluvremena, ali nisu dopuštali protivniku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se "odlepi" na dvocifrenu razliku.

Uspeli su gosti da se vrate nakon -15 u trećem kvartalu na svega -5 pred poslednjih deset minuta, ali je Levaloa u završnici dodao gas i slavio pobedu bez ikakvih problema.

Najbolji kod pobednika bio je Grek sa 16 poena, a pratili su ga Čikoko sa 14, odnosno Braun sa 11.

Na drugoj strani istakli su se Pulen sa 22 poena, Vajthed sa 18, Smit sa 11 i osam skokova, odnosno Gebrijel sa deset i 12 uhvaćenih lopti.

Evrokup, četvrto kolo

utorak:

Grupa A:

Bahčešehir – Partizan 78:82

20.45 Huventud – Venecija

Grupa B:

Levaloa – Mornar 78:65

Grupa D:

20.00 Trento – Cedevita Olimpija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.