UŽIVO: Srbija - Crna Gora 16:17

Izvor: Press, 15.Dec.2012, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Srbija - Crna Gora 16:17

Tok meča:
Sjajno su meč započele naše rukometašice, već u prvom napadu Srbije je golom Marine Dmitrović. Crnogorke nisu bile efikasne u svom prvom napadu, a onda je Sanja Damjanović sjajnim potezom, "šraubom" dovela našu reprezentaciju u vođstvo od 2:0. Na žalost, usledila je mnogo bolja igra Crnogorki, koje su iskoristile nekoliko grešaka naših rukometašica i za manje od dva minuta postigle tri gola i potpuno preokrenule rezultat. Nije dozvolila domaća selekcija da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se protivnice odmah odlepe, Svetlana Ognjenović je uspela da izjednači na 3:3. Nova greška naših rukometašica u napadu, ovoga puta Andree Lekić omogila je kontru Crnogorkama koju je golom završila Radičevićeva za 4:3. Popustila je koncentracija Srpkinjama u odbrani, što je Crna Gora iskoristila za vođstvo 5:3, a kada je naša selekcija ostala sa igračem manje činilo se da će "gošće" steći osetniju prednost, ali za ta dav minuta obe selekcije su postigle po gol. Ipak, golovima Filipovićeve Crna Gora je stekla četiri gola prednosti (8:4), pa je naš selektor Saša Bošković bio prinuđen da zatraži tajm-aut.
Bolje su zaigrale Srpkinje posle minuta odmora, Katarina Tomašević je "spustila rampu" na srpskom golu, a u napadu naše rukometašice koriste svaku priliku da ubrzaju igru. Ta promena tempa očigledno nije odgovarala Crnogorkama, što su iskoristile naše rukometašice koje su golovima Jojićeve, Lekićeve i Filpovićeve u 22. minutu stigle do izjednačenja - 10:10. Nisu se na tome zaustavile naše rukometašice, u sjajnom naletu prešle su u vođstvo, a golom Miloševićeve Srbija je povela sa 12:10. Naše rukometašice su nastavile da igraju kao u transu, u međuvremenu na gol Srbije je stala takođe sjajna Jovana Risović, a Filpovićeva je golom donela našoj reprezentaciji do sada najveću prednost - 14:11. Ipak u samom finišu prvog poluvremena Crnogorke su sa igračicom više sa dva gola uspele da smanje prednost Srbije, pa se na odmor otišlo rezultatom 14:13 za Srbiju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.