UŽIVO: SAD - Nemačka, Portugal - Gana! Sastavi timova

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jun.2014, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: SAD - Nemačka, Portugal - Gana! Sastavi timova

Ko će iz grupe G u osminu finala? Nemačka je skoro sigurna, dok tri preostale reprezentacije: SAD, Gana i Portugal imaju šanse. Nemcima i Amerikancima odgovara bod, dok Portugalce samo čudo može da odvede među 16 najboljih selekcija planete. Ostanite uz portal Vestionline i saznajte iz minuta u minut dešavanja iz grupe G.

Per Mertesaker, stub odbrane Nemačke

 

Selektor "pancera" Joakim Lev odlučio je da šansu u špicu dobije Lukas Podolski, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Mario Gece ostao na klupi. Najveća opasnost po gol Nojera preti od iskusnog Klinta Dempsija.

 

SASTAVI

SAD: Hauard, Džonson, Gonzales, Besler, Bizli, Bekerman, Džons, Dejvis, Bredli, Zusi, Dempsi,

NEMAČKA: Nojer, Boateng, Mertesaker, Humels, Hovedes, Lam, Švajnštajger, Kros, Ozil, Podolski, Miler.

 

Tmurna situacija pred meč Portugal - Gana je bila u svlačionicama obeju selekcija. Kristijano Ronaldo je besan jer nema skim da igra, dok su se na poslednjem treningu Gane potukli Muntari i Prins Boateng pa ih je selektor Apija izbacio iz reprezentacije.

 

SASTAVI

PORTUGAL: Beto, Pereira, Pepe, Alveš, Veloso, Karvaljo, Mutinjo, Amorim, Nani, Eder, Ronaldo.

GANA: Dauda, Aful, Boje, Mensah, Asamoa, Rabiu, Agjemang-Badu, A. Ajev, Atsu, Varis, Gijan.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: SAD - Nemačka 0:0 (3. minut), Portugal - Gana 0:0 (3. minut)

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jun.2014

Ko će iz grupe G u osminu finala? Nemačka je skoro sigurna, dok tri preostale reprezentacije: SAD, Gana i Portugal imaju šanse. Nemcima i Amerikancima odgovara bod, dok Portugalce samo čudo može da odvede među 16 najboljih selekcija planete. Ostanite uz portal Vestionline i saznajte iz minuta u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.