UŽIVO: Đoković - Puj 6:0, 6:2, 4:2

Izvor: Večernje novosti, 25.Jan.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Đoković - Puj 6:0, 6:2, 4:2

Prvi reket sveta u polufinalu Australijan opena igra protiv francuskog tenisera. Pobednika meča u borbi za trofej čeka Rafa Nadal Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra polufinale Australijan opena.Srpski as se u borbi za finale sastaje s francuskim teniserom Lukom Pujom, s kojim dosad nije odigrao nijedan meč na ATP turu.Ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << opravda ulogu favorita i eliminiše 31. tenisera sveta, Đoković će se u borbi za trofej boriti protiv jednog od najvećih rivala Rafaela Nadala, koji je u polufinalu savladao nadolazeću grčku zvezdu Stefanosa Cicipasa 6:2, 6:4, 6:0.Dešavanja s meča Đoković - Puj pratite iz gem u gem na sajtu "Novosti".
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Grčka

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AO - "Nole ekspres" počistio Puja, neka se spremi Nadal!

Izvor: Sportske.net, 25.Jan.2019

Srpski teniser opravdao ulogu favorita u Melburnu i zasluženo slavio ubedljivu pobedu...Prvi teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale Australijen opena pošto je u polufinalu turnira u Melburnu savladao francuskog tenisera Lukasa Puja sa 3:0 u setovima (6:0, 6:2, 6:2)..Krenuo je Novak furiozno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.