UŽIVO: Đoković - Berdih (21.05) Nole, odradi taj set!

Izvor: Vesti-online.com, 19.Nov.2015, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Đoković - Berdih (21.05) Nole, odradi taj set!

Konačan poredak u grupi "Sten Smit" Završnog Mastersa u Londonu biće poznat po završetku susreta Novaka Đokovića i Tomaša Berdiha. Ostanite uz portal VESTIONLINE i pratite tekstualni prenos duela iz "O2 Arene".

Rodžer Federer savladao je Keija Nišikorija u prvom meču dana, tako da je "Broju 1" potreban samo jedan set kako bi se plasirao u polufinale gde ga, najverovatnije, očekuje Rafael Nadal.

U dosadašnja 22 okršaja, Srbin je slavio čak 20 >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pua, dok je češki as slast pobede osetio poslednji put 2013. godine u Rimu.

Ukupni nagradni fond Mastersa u prestonici Velike Britanije iznosi 7.000.000 dolara. Poslednja tri puta titula je završila u Novakovim rukama, dok se pre njega dva puta uzastopno radova Federer, koji je osvojio šest trofeja.
Pogledaj vesti o: London,   Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Naravno, polufinale!

Izvor: Mondo, 19.Nov.2015

Srpski teniser pobedio Tomaša Berdiha u 3. kolu Završnog Mastersa u Londonu. Đokoviću je to bilo dovoljno za plasman u polufinale i duel sa Rafaelom Nadalom...Novak Đoković biće u prilici da se bori za četvrti uzastopni, a peti ukupno trofej na Završnom Mastersu u sezoni...Najbolji teniser sveta...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.