UŽIVO Borba za polufinale, Đoković - Berdih 1:0

Izvor: Blic, 19.Nov.2015, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO Borba za polufinale, Đoković - Berdih 1:0

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra protiv Tomaša Berdiha svoj treći meč na ATP tur finalu u Londonu. Dešavanja u "O2 areni" možete pratiti uživo na Blicsportu.

Đoković je u prethodna dva kola ostvario pobedu i poraz i za plasman među četiri najbolja biće mu dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da osvoji set u duelu sa teniserom iz Češke. Tako nešto omogućila mu je pobeda Rodžera Federera protiv Keija Nišikorija od 7:5, 4:6, 6:4.

Inače, Đoković i Berdih su se do sada sastajali 22 puta. Naš teniser je slavio 20 pobeda, naspram dve protivnika. U poslednjih sedam duela, slavio je Đoković.

Grupa "Sten Smit"

Federer 3 3 0  6:1  6

Đoković 2 1 1  2:2  2

Nišikori 2 1 2  3:5  2

Berdih 2 0 2  1:4  0

U 2015. igrali su tri puta, Novak je trijumfovao u tri seta u Dubaiju i u Monte Karlu, dok je nedavno u četvrtfinalu u Bersiju slavio sa 7:6, 7:6.

Novak je u meču sa Federerom, koji je izgubio u dva seta, imao problema sa servisom, ali je vežbao neposredno uoči meča sa Berdihom.

Watch #Djokovic putting the finishing touches to his serve earlier at the #FinalShowdown! https://t.co/kRsZ9udpkC https://t.co/V7k7iLNgl7
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.