UŽIVO: Argentina - Iran 0:0 (5. minut)

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2014, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Argentina - Iran 0:0 (5. minut)

Argentina nije blistala na startu protiv BiH, a prliku za bolje izdanje "gaučosi" će imati protiv Iranaca u prvom susretu drugog kola grupe F. Ostanite uz portal Vestionline i saznajte iz minuta u minut dešavanja sa stadiona "Mineiro" u Belo Horizonteu.

Lionel Mesi, udarna igla Argentine

 

Da li je kritika Mesija urodilo plodom, tek selektor Argentinaca Alehandor Sabelja odlučio se za tim sa tri špica. Društvo Mesiju u napadu praviće Aguero i Iguain. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Kormilar Iranaca Karlos Keiroš sigurno će da se opredeli za "bunker".

 

4. minut - Prvu priliku ima Iran iz prekida, ali Hoseini šutira pored gola.

1. minut - Utakmica je počela. Sudija na ovom meču je naš Milorad Mažić.

 

SASTAVI

ARGENTINA: Romero, Zabaleta, Fernandez, Garaj, Roho, Maskerano, Gago, Di Marija, Mesi, Aguero, Iguain.

IRAN: Hađiđi, Hoseini, Sedađi, Montazeri, Poladi, Nekunam, Tejmurian, Hajsafi, Dedžagah, Šojei, Gudžanehad.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UŽIVO: Argentina - Iran 0:0 (2. minut)

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2014

Argentina nije blistala na startu protiv BiH, a prliku za bolje izdanje "gaučosi" će imati protiv Iranaca u prvom susretu drugog kola grupe F. Ostanite uz portal Vestionline i saznajte iz minuta u minut dešavanja sa stadiona "Mineiro" u Belo Horizonteu...Lionel Mesi, udarna igla Argentine.. ..Da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.