UŽIVANCIJA: Svi Ibrini golovi na jednom mestu!

Izvor: Mondo, 27.Nov.2015, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVANCIJA: Svi Ibrini golovi na jednom mestu!

Stigla poslastica za ljubitelje Zlatana Ibrahimovića, ali i kvalitetnih golova.

Foto: AP/Christophe Ena

Ako volite Zlatana Ibrahimovića, ali i ako ste ljubitelj lepih golova, ova vest će vas obradovati: sa radom je počeo sajt "zhowtime", na kojem se mogu naći svi pogoci koje je švedski napadač postigao u karijeri!

Golovi se mogu tražiti po klubovima za koje je Ibrahimović nastupao, ili se odabrati samo oni u dresu nacionalnog tima, zatim po >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << načinu na koji ih je postigao (penali, slobodni udarci, iz igre, glavom), po ligama u kojima je igrao, kao i po sezonama.

Ukupno ih je 350 za klubove i 62 za reprezentaciju Švedske.

Ako odlučite da ih pustite sve odjednom (opcija play all), uživaćete u skoro dva sata vrhunskih poteza švedskog centarfora, koji trenutno nastupa za Pari Sen Žermen.

Foto: AP/Christophe Ena

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.