USPEŠAN DEBI NOVOG TRENERA: Železničar savladao IMT

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2023, 20:49

USPEŠAN DEBI NOVOG TRENERA: Železničar savladao IMT

Pančevci stigli do druge pobede u sezoni.

Fudbaleri Žezničara iz Pančeva savladali su u poslednjem kolu Mozzart bet Superlige IMT sa 3:1 (1:1) na debiju novog trenera Nebojše Petrovića i prekinuli niz od četiri uzastopna poraza. Ovo je tek druga pobeda Pančevaca u sezoni koji su ostali na poslednjem mestu sa 7 bodova, dok je IMT takođe ostao na 11. poziciji sa isto toliko bodova.

Gosti iz Beograda su prv istigli do vođstva u 8. minutu kada je Vukić glavom pogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežu domaćina posle centaršuta Stamenića, da bi 20 minuta kasnije Železničar izjednačio pošto je HAjdin naleteo na loptu koju je odbio golman IMT-a Gordić posle šuta Purtića. Mogao je Železničar da stigne i do vođstva nešto kasnije, ali je Pavlov neprecizno šutirao pa je na velikom odmoru ostao 1:1.

U nastavku je bilo bez uzbuđenja sve do 72. minuta kada je Romanić iznudio jedanaesterac koji je uspešno realizovao Pavlov za vođstvo Železničara 2:1, da bi 12. minuta kasnije ponovo bio dosuđen penal za domaćina koji je iskoristio Grgić i postavio konačan rezultat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.