USKORO ĆE BITI ZVANIČNO: Stefan Jović pred potpisom

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 18:32

USKORO ĆE BITI ZVANIČNO: Stefan Jović pred potpisom

Reprezentativac Srbije se još uvek oporavlja od povrede.

Kako prenosi grčki ''Sportsroom'', plejmejker reprezentacije Srbije Stefan Jović blizu je potpisivanja ugovora sa Panatinaikosom. Navodno je za nega spremljen ugovor na godinu dana sa opcijom produžetka na još jednu sezonu.

Jović je tokom leta dovođen u vezu sa Crvenom zvezdom, pošto je bio bez kluba od odlaska iz Himkija, ali su te spekulacije prestale posle povrede koju je doživeo u reprezentaciji Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tokom kvalifikacija za Olimšijske igre u Tokiju.

Sevilja u prva četiri kola La lige nema poraz, a večeras (19.30) dočekuje Valensiju koja je takođe dobro otvorila sezonu. Kvota na keca u Mozzartu je najveća na svetu - 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Valensija.

On je trenutno još uvek u procesu oporavka, ali se čini da bi ipak mogao da pronađe klub. Panatinaikso je navodno spreman da rizikuje sa angažovanjem Jovića, iako postoje određene brige oko njegovog zdravstvenog stanja. Ukoliko bi ovaj transfer bio realizvoan, Pantinaikso bi rešio u potpunosti poziciju organizatora igre jer su tu već Nemanja Nedović i Kendrik Peri.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danina Jeftić, glumica i bivša rukometašica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.