UŠAO U SVLAČIONICU I OSETIO DA MU JE LOŠE: Repeša odlučio da je kraj

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 00:09

UŠAO U SVLAČIONICU I OSETIO DA MU JE LOŠE: Repeša odlučio da je kraj

Iskreno je izneo sve na sto.

Hrvatski košarkaški stručnjak Jasmin Repeša (60) iz zdravstvenih razloga više neće voditi italijanskog košarkaškog prvoligaša Fortitudo iz Bolonje.

Podneo je ostavku nakon poraza od Ređo Emilije (80:81). U svlačionici je, nakon što je isključen, osetio tahikardiju (ubrzan rad srca).

Repeša je otišao nakon prvog kola prvenstva, a na konferenciji je pojasnio:

- Izvinjavam se klubu i igračima za isključenje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Maconi je sudija kog volim, doživljavam ga kao iskusnog arbitra, kao i Silvija koji je doneo ključnu odluku. Radio sam kao pas da bih klub doveo na pravi put, ali nakon ove utakmice bilo mi je loše u svlačionici, imao sam tahikardiju. Dajem ostavku. Fortitudo je moja prva i najveća ljubav i moj život, ali ne mogu da nastavim. Znate da, kad donesem odluku, više je neću promeniti - rekao je Jasmin Repeša.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Frančeska Markon, supruga Alesandra Kostakurte.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.