US Open - Eliminisano troje Srba

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2016, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US Open - Eliminisano troje Srba

Troje srpskih tenisera eliminisano je u četvrtak u drugom kolu kvalifikacija za US Open.

Srpski teniseri Marko Tepavac, Laslo Đere i Ivana Jorović eliminisani su u četvrtak u drugom kolu kvalifikacija za plasman u glavni žreb četvrtog Grend Slema sezone.

Slovak Jozef Kovalik lako je izašao na kraj sa Milanom Tepavcem i slavio sa 2:0 (6:1, 6:3) u meču koji je trajao samo 53 minuta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Nešto veći otpor svom protivniku pružio je Laslo Đere koji je uspeo da osvoji set ali je na kraju poražen rezultatom 2:1 (3:6, 6:3, 6:4) u meču koji je trajao dva sata i 7 minuta.

Srpska teniserka Ivana Jorović poražena je od 194. teniserke na svetu Montserat Gonzales rezultatom 2:0 (7:5, 6:1).

Do kraja večeri u kvalifikacijama će nastupiti još četvoro srpskih tenisera.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

US Open - Aleks Krunić na korak od glavnog žreba

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2016

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u treće kolo kvalifikacija za plasman u glavni žreb četvrtog Grend Slema u sezoni...Nakon tri poraza koje su srpski teniseri pretrpeli u drugom kolu kvalifikacija za plasman u glavni žreb US Opena sa Severnoameričkog kontinenta stigla nam je i jedna...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.