UPRKOS SKUDETU, INTER U PROBLEMIMA: Biće potrebne godine da poboljšamo finansijski bilans

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021, 22:27

UPRKOS SKUDETU, INTER U PROBLEMIMA: Biće potrebne godine da poboljšamo finansijski bilans

Neroazuri bili na pragu prodaje.

Milanski Inter od nedelje je šampion Italije, prvi put posle 11 godina. Razloga za slavlje ima, ali ako je suditi po rečima legendarnog kapitena a sada sportskog direktora Havijera Zanetija, ne previše.

- Klub je prolazio tokom čitave sezone kroz ozbiljne finansijske probleme. Premda, nismo izuzeci, ali bio je blizu prodaje na polusezoni. Ti problemi su i dalje tu i biće potrebne godine da se poboljša balans. Sada treba napraviti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dugoročnu strategiju koja će obezbediti stabilnost - rekao je Zaneti.

Vlasnik Intera, kineska kompanija Suning ima velike finansijske probleme i zbog toga je ugašen tamošnji šampion Đangsu, koji je takođe bio pod njihovom jurisdikcijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.