UO Zvezde odlučio: Lalatović novi trener

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Jun.2014, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UO Zvezde odlučio: Lalatović novi trener

Nenad Lalatović će definitivno postati novi trener Crvene zvezde, a zvanično u sredu, 25. juna kad će se u 13 sati održati promocija u „Lav medija centru“ na stadionu u Ljutice Bogdana.
(FOTO: I. Milutinović)
Kako je saopštio klupski sajt crveno–belih, Upravni odbor tima sa Marakane je održao 50. redovnu sednicu na kojoj je jednoglasno usvojen predlog da novi šef stručnog štaba bude bivši trener Napretka.
Lalatović je potpisao ugovor na „godinu plus dve”, a vodiće ekipu koja će, prema svim najavama, biti izuzetno podmlađena
Upravni odbor je, takođe, usvojio informaciju o preduzetim aktivnostima od strane v.d. generalnog sekretara Zvezdana Terzića.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lalatovićevo predstavljanje u sredu

Izvor: B92, 23.Jun.2014

Novi trener Crvene zvezde Nenad Lalatović u sredu će zvanično biti predstavljen javnosti, objavili su crveno-beli'...Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda u ponedeljak je jednoglasno usvojio predlog da novi šef stručnog štaba bude Lalatović, inače bivši kapiten crveno-belih'...Vršilac...

Nastavak na B92...

Lalatović i zvanično novi trener Zvezde

Izvor: Radio 021, 24.Jun.2014, 09:53

Novi šef stručnog štaba Crvene zvezde je Nenad Lalatović.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.