Izvor: MozzartSport.com, 15.Apr.2021, 17:42

UEFA žestoko kaznila Stefana Savića

Crnogorski reprezentativac dobio četiri meča suspenzije zbog napada na Ridigera

Fudbaler Atletiko Madrida Stefan Savić kažnjen je sa četiri meča suspenzije od strane UEFA zbog napada na defanzivca Čelsija Antonija Ridigera i uvredljivog obraćanja prema glavnom sudiji meča osmine finala Lige šampiona.

Atletiko je eliminisan od Čelsija u prvoj rundi nokaut faze Lige šampiona, ali će Savić naredne četiri utakmice kada dođe red morati da ide >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na hlađenje.

Kažnjen je i trener Jorgandžija Dijego Simenone zbog kašnjenja njegovog tima prilikom ulaska u igru, a prijavljeno je i nedolično ponašanje pet prvotimaca madridskog kluba.

Ukupna kazna koji je izrekla Disciplinska komisija UEFA iznosi 24.000 evra, a rok da se plati je narednih 90 dana.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

UEFA žestoko kaznila Stefana Savića

Izvor: B92, 15.Apr.2021

Crnogorski reprezentativac Stefan Savić drakonski je kažnjen od strane Disciplinske komisije Evropske kuće fudbala...UEFA je objavila da će defanzivac Atletiko Madrida propustiti naredne četiri evropske utakmice zbog ponašanja u susretu protiv Čelsija u okviru osmine finala Lige šampiona...Savić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.