UEFA, posle Hrvata, žestoko kaznila i Albance

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jun.2016, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA, posle Hrvata, "žestoko" kaznila i Albance

Još jednom se pokazalo da UEFA često ima dvostruke, pa i trostruke aršine prilikom određivanja kazni, tj. da postoje Savezi kojima se gleda kroz prste, kao i oni koji se žestoko sankcionišu.

Novi primer je Fudbalski savez Albanije, jedan od miljenika UEFA, koji je kažnjen sa "čak" 20.000 evra zbog bakljade koju su naše južne komšije napravile na meču protiv Švajcarske u 1. kolu Evropskog prvenstva.

Podsećamo da su za sličan incident Mađari kažnjeni sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << čak 65.000 evra, ali i da je Hrvatima petominutni prekid i ustaški povici sa tribina procenjen na "ogromnih" 100.000 evra.

Protiv Albanaca je pokrenut postupak i zbog paljenja baklji na meču protiv Rumunije, a pore toga "disciplinci" još uvek nisu većali povodom političkih  poruka na transparentima koje su isticali na stadionima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.