UEFA odlučila - ovo je kazna za Ronalda!

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA odlučila - ovo je kazna za Ronalda!

Pravedno?

UEFA je danas potvrdila da će fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo biti kažnjen jednom utakmicom neigranja u Ligi šampiona.

To znači da će Portugalac propustiti samo naredni meč svog kluba u najelitnijem evropskom takmičenju protiv Jang bojsa 2. oktobra u Švajcarskoj.

Portugalac je zaradio direktan crveni karton na utakmici protiv Valensije pre dve nedelje kada je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 29. minutu imao kontakt sa Muriljom za koji je Feliks Brih procenio da je vredno isključenja.

Juventus se žalio na tu kaznu jer je smatrao da je ona prestroga što je pokazala i UEFA koja je preinačila odluku svog sudije.

To znači da će Ronaldo moći da igra na Old Trafordu protiv Mančester junajteda u trećem kolu grupne faze Lige šampiona koje je na programu 23. oktobra.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ronaldo suspendovan na jednu utakmicu u Ligi šampiona

Izvor: Beta, 27.Sep.2018

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo suspendovan je danas na jednu utakmicu u Ligi šampiona, zbog crvenog kartona u meču sa Valensijom.Ronaldo je svoj prvi crveni karton za 15 godina igranja u Ligi šampiona dobio u utakmici protiv Valensije, 19. septembra na Mestalji.On je dobio direktan crveni karton...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.