UEFA odlučila, ovako će odati počast Sali

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2019, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA odlučila, ovako će odati počast Sali

Evropska kuća fudbala obelodanila je na koji način će ove nedelje biti odata počast tragično stradalom Emilijanu Sali.

Argentinskom napadaču Emilijanu Sali ljubitelji fudbala širom Evrope odaće ove nedelje poštu mintom ćutanja koji će biti održan na svim utakmicama u dva klupska takmičenja pod okriljem UEFA.

Unija evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) saopštila je na zvaničnom sajtu da će pre početka svih ovonedeljnih utakmica eliminacione faze Lige >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šampiona i Lige Evrope biti održan minut ćutanja u čast tragično stradalog Emilijana Sale.

"U ime svih u UEFA, želeo bih da izrazim najdublje saučešće porodici i svima koji su voleli Emilijana Salu. Duboko sam pogođen činjenicom da je jedan mlad život tako okrutno okončan i apelujem na navijače širom kontinenta da odaju počast Emilijanu Sali u danima pred nama", rekao je prvi čovek UEFA Aleksandar Čeferin.

Klubovi koji ove nedelje budu igrali mečeve eliminacione faze Lige šampiona i Lige Evrope imaće mogućnost da korišćenjem crnog flora takođe odaju počast Emilijanu Sali.

Bivši napadač Nanta stradao je u avionskoj nesreći koja se dogodila 21. januara, a njegovo telo izvučeno je iz olupine sa dna Engleskog kanala 7. februara.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U ZNAK SEĆANJA NA TRAGIČNO STRADALOG ARGENTINCA Liga šampiona će početi minutom ćutanja povodom smrti Sale!

Izvor: Kurir, 12.Feb.2019

Sve ovonedeljne utakmice Lige šampiona i Lige Evropa počeće minutom ćutanja povodom smrti argentinskog fudbalera Emilijana Sale.

Nastavak na Kurir...

Odaće se počast Emilijanu Sali u mečevima Lige šampiona i Lige Evrope

Izvor: Vesti-online.com, 12.Feb.2019

Pogibija Emilijana Sale potresla je planetu, pa mu poklonici fudbala svakog dana odaju poštu...Argentinac će svima biti u mislima i ove nedelje, kada su na programu mečevi nokaut faze Lige šampiona i Lige Evrope. Tako će pre svih utakmica biti održan minut ćutanja, otkrio je predsednik Evropske...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.