UEFA objasnila Realu zbog čega je Tadićev gol regularan

Izvor: Sportske.net, 08.Mar.2019, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA objasnila Realu zbog čega je Tadićev gol regularan

Evo argumentacije iz Niona...

UEFA je dala objašnjenje za treći gol Ajaksa, kojim je Tadić dotukao Real u Madridu.

Naime, u Realu su se bunili jer se čini na snimku da je na početku akcije lopta izašla van terena, ali stiglo je obrazloženje iz UEFA.

"VAR nije mogao da pruži jasan uvid u to da li je lopta skroz prešla liniju i bila van igre. Analizirani su svi uglovi, nema zadovoljavajućeg snimka, dok je u najboljoj poziciji bio pomoćni sudija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je bio blizu lopte i sigurno najbolje mogao da vidi. On je bio vrlo siguran da je lopta delom bila u terenu, pa je glavni arbitar ispravno postupio što je priznao gol", stigli je objašnjenje iz Niona.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.