UEFA izbacila još jedan klub iz Evrope – odmah su se javili Osasuni

Izvor: B92, 06.Jul.2023, 10:27

UEFA izbacila još jedan klub iz Evrope – odmah su se javili Osasuni

Nakon španske Osasune, UEFA je donela odluku da iz Evrope izbaci i tim iz San Marina – SS Virtus.

Ova ekipa je prethodne sezone završila na četvrtom mestu jedne od najmanjih zemalja na svetu, što joj je donelo učešće u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Međutim, tamo neće igrati pošto ih je Evropska kuća fudbala suspendovala zbog kladioničarskog skandala koji datira iz 2017. godine.

Nakon te odluke UEFA, umesto eventualne žalbe ili saopštenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << SS Virtus se obratio direktno Osasuni, koja je doživela istu sudbinu ovog leta i UEFA ju je izbacila iz Evrope.

"Hej, Osasuna, pošto nas je UEFA oboje izbacila iz Lige konferencija, možda bismo mogli da iskoristimo ovu priliku i odigramo prijateljsku utakmicu diskvalifikovanih?", glasila je poruka ekipe sa San Marina upućenoj Špancima.

Podsetimo, Osasuna je kažnjena zbog nameštanja utakmica 2013. godine od strane tadašnje klupske uprave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umesto igranja u Ligi šampiona izabrao transfer u drugu ligu

Izvor: B92, 06.Jul.2023

Nemac Marsel Halstenberg (31) vratiće se ovog leta u Hanover 96 koji igra u "Cvajti" kako bi bio uz svoju familiju nakon smrti oca i majke.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.