UEFA SPREMA MERE: Meč Srbije i Engleske smatra se VISOKORIZIČNIM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 16:43

UEFA SPREMA MERE: Meč Srbije i Engleske smatra se VISOKORIZIČNIM!

Strepe zbog huligana...

UEFA već pravi procene bezbednosnih rizika za mečeve predstojećeg Evropskog prvenstva, a pojedini inostrani mediji tvrde da je među njima utakmica Srbije i Engleske.

Konkretno, prema saznanjima španske Marke, visokorizičnim se smatra duel Srbije i Engleske koji će se 16. juna igrati u Gelzenkirhenu od 21 čas.

- Engleski i srpski navijači se smatraju opasnim, imaju dugu istoriju problematičnog ponašanja na utakmicama bilo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su u pitanju mečevi na klupskom nivou ili je u pitanju reprezentacija – navodi Marka.

Madridski dnevnik podseća na velike nerede koji su se desili na prvenstvu 2016. godine, na kojem je učestvovala i Rusija.

- Sada nema Rusa, ali tu su Srbi, pa je situacija vrlo slična. Vreme odigravanja meča ukazuje na to da će se tokom dana popiti ogromne količine alkohola, a činjenica da je to prvi meč za obe reprezentacije takođe povećava rizik od izbijanja nereda - dodaje se u tekstu.

U grupi C takmičiće se još Danska i Slovenija. Evropsko prvenstvo na programu je od 14. juna do 14. jula.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.