UEFA ODLUČILA: Određen sudija za meč Zvezde i Liverpula (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2018, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA ODLUČILA: Određen sudija za meč Zvezde i Liverpula (FOTO)

Utakmica se igra u utorak na stadionu "Rajko Mitić" (18.55).

Evropska kuća fudbala (UEFA) odredila je sudije za meč 4. kola Lige šampiona, koji se u utorak (6. novembra) igra na stadionu "Rajko Mitić". Pravdu u duelu Crvene zvezde i Liverpula deliće Antonio Mateo Lahoz iz Španije, pomagaće mu sunarodnici Pau Sebrijan Devis i Roberto del Palomar, dok će sudije iza golova biti Karlos Del Sero i Alehandro Ernandez.

SAD JE STVARNO PRETERAO! Šaćiri PROMENIO ploču, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali NJEGOVE reči o Zvezdi RAZBESNEĆE sve Delije! (FOTO)

ŠTA JE SAD OVO? Bivši trener Zvezde NEOČEKIVANO ostaje bez POSLA! (FOTO)

SRAMNO! Van Dajk KOMENTARISAO atmosferu na Marakani! Evo šta je REKAO o meču u Beogradu! (FOTO)

Lahoz je samo jednom sudio srpskoj reprezentaciji, i to na Novom Zelandu protiv Mađarske, kada su izabranici Veljka Paunovića postali planetarni šampioni.

Srpskim klubovima nije delio pravdu, ali zato jeste Liverpulu. I to dva puta. Čast da sudi Redsima imao je u sezoni 2014/2105. u meču Lige šampiona, na gostovanju bugarskom Ludogorecu i u prošlosezonskom četvrtfinalu najelitnijeg takmičenja, kada su izabranici Jirgena Klopa savladali velikog rivala Mančester siti na Etihadu sa 2:1.

Ove sezone je u Ligi šampiona vodio utakmicu Benfika – Bajern (0:2), na nedavno završenom Svetskom prvenstvu bio je delegiran za mečeve Danska - Australija (1:1) i Island - Hrvatska (1:2), a u takmičenju Lige nacija sudio je duel Belgija – Švajcarska (2:1).

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.