UEFA: Novi postupak protiv CSKA Moskve

Izvor: Sportal.rs, 23.Sep.2014, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA: Novi postupak protiv CSKA Moskve

Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je postupak protiv CSKA Moskve zbog ponašanja navijača na utakmici protiv Rome u Lige šampiona. Navijači ruskog kluba navodno su skandirali rasističke povike, a i sukobili su se s policijom na stadionu “Olimpiko” u Rimu, u kojoj je CSKA izgubio od Rome sa 5:1 prošle nedelje.

UEFA je saopštila da će njena disciplinska komisija 3. oktobra razmatrati taj slučaj. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << CSKA će dočekati Bajern Minhen sledeće nedelje pred praznim tribinama, zbog kazne UEFA takođe zbog rasizma, na prošlosezonskim utakmicama protiv Mančester sitija i Viktorije Plzenj.

(Foto: Beta/APAlessandra Tarantino)
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedan postupak protiv CSKA

Izvor: B92, 23.Sep.2014

Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je postupak protiv CSKA Moskve zbog ponašanja navijača na utakmici protiv Rome u Lige šampiona...Navijači ruskog kluba navodno su skandirali rasističke povike, a i sukobili su se s policijom na stadionu Olimpiko u Rimu, u kojoj je CSKA izgubio od Rome sa...

Nastavak na B92...

UEFA: Pokrenut još jedan postupak protiv CSKA Moskva

Izvor: HotSport.rs, 23.Sep.2014

Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je postupak protiv CSKA Moskve zbog ponašanja navijača na utakmici protiv Rome u Lige šampiona.. .  . Navijači ruskog kluba navodno su skandirali rasističke povike, a i sukobili su se s policijom na stadionu Olimpiko u Rimu, u kojoj je CSKA izgubio od Rome...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.