UEFA NEMA MILOSTI: Odbijena žalba Mančester sitija

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2022, 15:19

UEFA NEMA MILOSTI: Odbijena žalba Mančester sitija

Pravila su pravila.

Žalba Mančester sitija na kaznu suspenzije Kajla Vokera je odbijena. Disciplinska komisija UEFA je prethodno odredila da Voker bude suspendovan na tri utakmice zbog isključenja na utakmici sa Lajpcigom 7. decembra.

Procena je bila da je prekršaj koji je Voker napravio nad Andreom Silvom bio pokušaj da se protivnik povredi, te je umesto jednog, kažnjen sa tri meča pauze.

- Žalba Mančester sitija je odbijena. Ostajemo pri odluci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << donetoj 25. januara. Odlučili smo da igrač Mančester sitija Kajl Voker bude suspendovan na naredne tri utakmice u takmičenju UEFA, za koje bi inače bio spreman da igra, a razlog je napad na protivničkog fudbalera - stoji u obrazloženju tela UEFA na odluku o odbijanju žalbe.

MX24 NEWS: Man City defender Kyle Walker to serve three-match Champions League ban after losing appeal: Manchester City defender Kyle Walker will remain suspended for three Champions League games after the club lost an appeal against the length of his… https://t.co/OdASBgw22U pic.twitter.com/ziVHFO2hAk

— #TheDishonMX24 (@mx24gh) February 19, 2022

Voker je odradio jedan meč suspenzije, nedavno na gostovanju Sportingu iz Lisabona, koji su "građani" dobili rezultatom 5:0.

On će propustiti i revanš meč na Etihadu 9. marta, kao i prvi meč četvrtfinala, ukoliko prođu, kao što se očekuje, a koji se igra u april.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.