UEFA NEĆE IMATI PARDONA: Infantino ZAPRETIO klubovima iz Superlige

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 14:52

UEFA NEĆE IMATI PARDONA: Infantino ZAPRETIO klubovima iz Superlige

U toku kongresu Evropske fudbalske unije

Predsednik Svetske fudbalske federacije Đani Infantino izjavio je da ta organizacija ne prihvata projekat Superlige i da će klubovi potpisnici snositi posledice.

- Nema ni zrna sumnje da FIFA odbacuje projekat Superlige. Tih 12 klubova će morati da snosi posledice. Oni su disidenti postojećih institucija - rekao je Infantino koji se obratio na kongresu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evropske fudbalske unije (UEFA).

Infantino je naveo da neće biti razumevanja za one klubove koji se premišljaju.

Bajernu je ostalo još da potvrdi odbranu titule u Bundesligi, a večeras (20.30) mu u goste stiže Leverkuzen, i to je dobra prilika da Bavarci pokažu da im nema premca u Nemačkoj. Kvota na keca je 1,50, a na kombinazziju 1&3+ 1,78. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Leverkuzen.

- Ili si unutra ili napolju. Ne možeš biti pola unutra, a pola napolju", kazao je Infantino, koji je poput predsednika UEFA Aleksandera Čeferina zapretio isključenjem igrača iz međunarodnih i reprezentativnih takmičenja.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mijatović: Pobeda fudbala i UEFA, jer fudbal pripada svima

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2021, 10:23

MADRID - Ovo je velika pobeda UEFA, pobjeda fudbala, jer fudbal treba da pripada svima, izjavio je Predrag Mijatović za televiziju K1 nakon što je i definitvno propao projekat 12 bogatih klubova o formiranju evropske Superlige.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.