UEFA:Francuska-Italija 6. septembra

Izvor: B92, 10.Mar.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA:Francuska-Italija 6. septembra



S obzirom da reprezentacije koje igraju u grupi B u kvalifikacijama za EURO 2008. godine, nisu uspele da postignu dogovor o terminu odigravanja utakmica, u četvrtak je umesto njih to učinila UEFA.

Favoriti za plasman na završnicu takmičenja, Francuska i Italija sastaće se već 6. septembra u Parizu, samo četiri dana posle gostovanja Francuza u Gruziji, odnosno Litvanaca u Italiji. Zanimljivo će biti i 7. oktobra, kada Škotska bude ugostila Francusku, na već rasprodatom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Hampden Parku".

Odlukom o terminima odigravanja mečeva, najzadovoljniji su bili članovi škotske federacije. "Svi termini su više nego razumni, a što je najvažnije sve utakmice, u kojima smo domaćini, biće igrane subotom, što je jako važno zbog naših navijača", rekli su Škoti.

Naredni duel bivših finalista Evropskog prvenstva 2000. biće odigran u Italiji, 8. septembra 2007. godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.