UDARNI TERMIN: Poznato kad Nole igra u drugom kolu Rolan Garosa

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 15:13

UDARNI TERMIN: Poznato kad Nole igra u drugom kolu Rolan Garosa

Protivnik Mađar Fučovič.

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković saznao je termin svog meča drugog kola Rolan Garosa protiv Martona Fučoviča koji je na programu u sredu u Parizu.

Organizatori su odlučili da Đokovića ponovo igra na terenu "Filip Šatrije", ali za razliku od prve runde kada je bio drugi na programu, on će ovoga puta biti poslednj

S obzirom na to da je ovih dana u Parizu izuzetno toplo i sunčano, može se reći da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Đoković odlično prošao, pošto će igrati po prijatnom večernjem vremenu, a kiša se ne očekuje.

Pre njega će na istom terenu zaigrati Kamila Đorđi i Džesika Pegula, potom Karolin Garsija i Ana Blinkova, i Karlos Alkaraz i Taro Danijel. Trebalo bi da svi oni završe na vreme i da noćna sesija ne kasni.

Inače, Novak je sva četiri puta dobio Martona Fučoviča u dosadašnjim mečevima, a reč je o jednom od najmišićavijih momaka na ATP turu.

Pogledajte kako izgleda Pamela Rajf, fitnes instruktorka koja radi za FK Paderborn 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.