UDARAC ZA MILIONERE: Haland neće MESECIMA izlaziti na teren!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 14:30

UDARAC ZA MILIONERE: Haland neće MESECIMA izlaziti na teren!

Tema povreda.

Napadač Borusije iz Dortmunda Erling Holand će zbog povrede mišića pauzirati mesec dana, objavio je nemački klub.

Norvežanin bi trebalo da se vrati na teren posle zimske pauze u Bundesligi, koja traje od 21. decembra do 2. jaunuara

Holand zbog povrede kvadricepsa nije igrao ni u sredu u Ligi šampiona protiv Lacija.

Milan igra odlično ove sezone, ali još nije obezbedio evropsko proleće. To bi mogao da uradi večeras (18.55) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ako pobedi Seltik, a Lil kod kuće savlada Spartu. Na San Siru, kvote su sledeće: kec 1,30, dupla šansa X2 3,45, a GG3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Seltik.

Taj duel završen je rezultatom 1:1, a Borusija je ispunila cilj i osigurala plasman u nokaut fazu Lige šampiona.

Dvadesetogodišnji napadač i najbolji strelac Borusij će propustiti i susret poslednjeg kola grupne faze protiv Zenita, kao i utakmice Bundeslige protiv Ajntrahta, Štutgarta, Verdera i Uniona.

Holand je ove sezone postigao šest golova u Ligi šampiona i deli prvo mesto na listi najboljih srelaca sa Alvarom Moratom iz Juventusa i Markusom Rašfordom iz Mančester junajteda.

U klub iz Dortmunda stigao je u januaru iz Salcburga, a u dresu nemačkog kluba postigao je 33 gola, uz šest asistencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.