U timu Angole zadovoljni, uprkos porazu

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2016, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U timu Angole zadovoljni, uprkos porazu

Selektor košarkaške reprezentacije Angole Karlos Dinis izjavio je danas da je zadovoljan igrom svog tima, uprkos porazu od Srbije.

"Utakmica je bila vrlo dobra. Oba tima su imala svoje planove. Utakmica je rešena u trećoj četvrtini, kada je Srbija uvela veterane, a mi svoje mlade igrače. Zadovoljni smo što smo uspeli u cilju da šestoricu mladih igrača uvedemo u igru protiv tako jakog tima", rekao je Dinis.

Srbija je danas pobedila Angolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa 83:60, a afrička zemlja je tako završila učešće na kvalifikacionom turniru u Beogradu sa dva poraza.

"Imamo mnogo mladih igrača u timu. Igrali smo protiv dve košarkaške sile, Portorika i Srbije, od čega je Srbija druga na svetu. Naša konkurencija u Africi postaje sve teža i zadovoljan sam što su mladi stekli iskustvo igranja protiv ovakvih protivnika, što će nam značiti u budućnosti", rekao je Dinis.

Iskusni Redži Mur ocenio je da je njegov tim odigrao dobro protiv vicešampiona sveta.

"Čestitam Srbiji na pobedi. Sjajan su tim, igrali su zaista dobro, solidno, efikasno. Mislim da smo mi igrali snažno. Grešili smo, naravno, kao i svaki mladi tim, ali smo pokazali srce i nismo se predavali. Oni su drugi najbolji tim na svetu i iskoristili su naše greške", rekao je Mur.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.