U svom stilu, Bleki doneo pobedu Fiorentini (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2017, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U svom stilu, Bleki doneo pobedu Fiorentini (video)

Doskorašnji igrač Partizana pogodio u prepoznatljivom stilu.

Fudbaleri Fiorentine pobedili su ekipu Braunšvajga rezultatom 3:2 u prijateljskom susretu, a pobedonosni pogodak za italijanski tim postigao je Nikola Milenković.

Bleki je u 77. minutu posle kornera postigao prvenac u ljubičastom dresu i najavio da će biti veliko pojačanje i u fazi napada.

Nikola Milenkovic Goal HD - Braunschweig 2 - 3...by sportsplay

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milenković glavom za pobedu Fiorentine

Izvor: B92, 01.Avg.2017

Ekipa Fiorentine pobedila je Braunšvajg u prijateljskom susretu, a naš Nikola Milenković postigao je pobedonosni pogodak za 'Violu' – 3:2 (2:1)...Bivši defanzivac Partizana našao se u startnoj postavi italijanske ekipe, da bi u 77. minutu bio najbolji u skoku posle kornera za konačan rezultat...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.