U sredu igraju Đoković, Jovanovski i dublovi

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Jun.2014, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sredu igraju Đoković, Jovanovski i dublovi

Trećeg dana takmičenja na Vimbldonu, u sredu, na teren će izaći petoro srpskih tenisera.
(FOTO: AP)
Novak Đoković u drugom kolu igra protiv Čeha Radeka Štepaneka, a taj meč je treći na centralnom terenu i neće početi pre 18 sati.
Đoković vodi sa 10-1 u pobedama i dobio je poslednjih devet mečeva protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << iskusnog Čeha. Poslednji put sastali su se na Mastersu u Rimu ove godine i slavio je Đoković sa 6:3, 7:5.
Nešto ranije na teren će izaći Bojana Jovanovski, koja će imati težak zadatak protiv osmog nosica Viktorije Azarenke iz Belorusije.
Biće to njihov tek drugi susret. Jedini put sastale su se 2010. godine, takođe na Vimlbdonu i pobedila je Azarenka sa 6:1, 6:4.
U sredu počinju i takmičenja u konkureniji dublova. Nenad Zimonjić i Danijel Nestor igraju poslednji meč na terenu sedam protiv italijanskog para Paolo Lorenci/Andreas Sepi.
U 12 sati i 30 minuta Vesna Dolonc i Čileanka Danijela Sehuel sastaju se sa Nemicama Julijom Gerges i Anom-Lenom Groenfeld, a ne pre 18 sati Jelena Janković u paru sa Ruskinjom Alisom Klejbanovom igra protiv italijanske kombinacije Sara Erani/Roberta Vinči.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) I Novak slavio pobedu Grčke!

Izvor: Press, 25.Jun.2014

Novak Đoković je prvi nosilac na Vilbldonu, u sredu igra svoj meč 2. kola protiv Štepaneka, ali prati i zbivanja na Mundijalu

Nastavak na Press...

Trećeg dana Vimbldona na terenu petoro srpskih tenisera

Izvor: Beta, 25.Jun.2014

BEOGRAD, 25. juna 2014. (Beta) - Trećeg dana takmičenja na Vimbldonu, u sredu, na teren će izaći petoro srpskih tenisera...U pojedinačnoj konkurenciji nastupiće Novak Djoković i Bojana Jovanovski, dok će na terenu u konkurenciji parova igrati Nenad Zimonjić, Vesna Dolonc i Jelena Janković...Prva...

Nastavak na Beta...

Vimbldon: Đoković protiv Štepaneka, Jovanovski protiv Azarenke

Izvor: Sportal.rs, 25.Jun.2014

Nastavlja se takmičenje na trećem Gren slemu u sezoni. Tokom trećeg dana Vimbldona 2014 na travnate terene "Ol Ingland klaba" izaći će nekoliko srpskih tenisera.

Nastavak na Sportal.rs...

Vimbldon: Đoković danas protiv Štepaneka

Izvor: Radio 021, 25.Jun.2014

Trećeg dana takmičenja na Vimbldonu danas će na teren izaći petoro tenisera iz Srbije.

Nastavak na Radio 021...

Vimbldon: Kakav otpor Štepaneka, ali Čeh ostaje Đokovićeva "stara mušterija" (FOTO)

Izvor: Sportal.rs, 25.Jun.2014

Novak Đoković igraće u šesnaestini finala Vimbldona! Srpski teniski as je u drugom kolu na centralnom terenu savladao iskusnog Čeha Radeka Štepaneka sa 3:1, po setovima 6:4, 6:3, 6:7(5:7) i 7:6 (7:5), posle tri sata i 20 minuta neverovatne borbe.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.