U selu Bosut u kanalu pronađena bomba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2018, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U selu Bosut u kanalu pronađena bomba

Nadležni sektor za uništavanje neeksplodiranih ubojnih sredstava uklonio je eksplozivnu napravu koja je pronađena u kanalu u selu Bosut. Ona će biti na propisan način uništena.

Eksplozivnu napravu u kanalu u ulici Desetog marta ispred broja 148 prvi su primetili meštani. Bosućani su se iznenadili i kažu da ovakve situacije nisu zabeležene kod njih u selu, te su odmah pozvali policiju kako ne bi deca tokom aktuelnih praznika došla u kontakt sa njom.

Tokom dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ova naprava je uklonjena sa lica mesta, a nadležni kažu da će biti a propisan način uništena.

Za sada se ne zna kako se eksplozivna naprava,  starije proizvodnje, našla na ovom mestu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.