Izvor: Blic, 29.Mar.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ovakvom ambijentu se ne može izgubiti

Ne možemo biti nezadovoljni ishodom utakmice sa Portugalom, jer ipak smo igrali sa četvrtom reprezentacijom na svetu. Remijem bi morali da budu zadovoljni i Portugalci, imajući u vidu da su mogli da prime i drugi gol. Naša reprezentacija je odigrala borbeno čitavu utakmicu, a da smo u Kazahstanu osvojili planirane bodove sigurno bismo bili zadovoljniji.

Atmosfera na stadionu Crvene zvezde sinoć je bila fantastična. Ne pamtim kada je publika pružila onakvu podršku reprezentaciji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Sa sve četiri strane se navijalo, tako da u takvom ambijentu i nismo mogli da izgubimo.

Nesmotreno smo primili gol u petom minutu, ali na svu sreću nismo posustali posle toga. Janković je dobru igru krunisao golom, Vidić je kao i uvek bio sjajan u odbrani, a ostaje žal što Žigić nije mogao da igra. Treba pohvaliti i Krasića, koja je prava budućnost našeg fudbala. Nadajmo se da će naši reprezentativci ponoviti ovakvu igru i u narednim utakmicama. Kazahstan ne bi smeo više da nam se ponovi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.